Filter Media

Redaksjon 25

Nytt samarbeide! Filter Media har gått inn i et spennende samarbeidsprosjekt – konseptet kaller vi Redaksjon 25.

Vi leverer redaksjonelle tjenester og er levende opptatt av å finne nye og mer effektive måter å formidle dine historier på.

Redaksjon 25 er et nystartet publiseringsbyrå som tilbyr innholdsproduksjon for organisasjoner, bedrifter og mediehus. Vi ønsker å produsere internaviser, magasiner, rapporter, kataloger og kundebrev.

Vi hjelper deg fra idé til ferdig publikasjon.

Hos oss finner du kompetanse, erfaring og kapasitet til å påta seg større og flere oppdrag innen ulike redaksjonelle tjenester. Vi ønsker å være ledende innen produksjon av tekst og bilde til ditt magasin, men vi skal også være ledende på redaksjonell design. Ditt design må tilpasses både papir og webløsning.

Godt innhold selger. Samtidig må innholdet også pakkes inn slik at leseren lett får med seg budskapet.  For å levere komplett publiseringsplattform for både papir og web tilbyr vi også tekniske konsulenttjenester knyttet til publiseringsløsninger på web. Og vi hjelper deg med å publisere innhold på mobile plattformer – ipad og iphone.

Vi produserer ditt innhold, fra første tanke til ferdig produkt, det være seg håndfaste magasiner og aviser, podcast til bruk på nett, eller interaktive opplevelser på iPad og mobil.

Ny teknologi gjør det mulig å ta med seg og oppdage publikasjoner på farten. Vi har kompetansen som skal til for å skape verdifulle og inspirerende opplevelser for leseren, enten det dreier seg om nye eller gamle kunder, dine trofaste ansatte eller dine aksjonærer.

» Møt oss her!

Advertisements

Kategorier:Filter Media

Tagged as:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s